De Week van de Ondernemer Steenwijkerland

8 t/m 15 november 2019 thema: ‘Made in Steenwijkerland’

Van 8 tot en met 15 november 2019 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Groots opgezet en uniek van vorm.

Dagelijks worden er diverse evenementen, bijeenkomsten en symposia aangeboden. Kennisdelen, kennismaken, inspiratie en ontmoeten staan centraal. Thema dit jaar is ‘Made in Steenwijkerland’.

Programmaoverzicht:

8 november – Business Gala

‘Made in Steenwijkerland’

De Week van de Ondernemer Steenwijkerland gaat van start met het Business Gala. Een topevenement met dit jaar een landelijke topspreker; de 34 jarige Marco Aarnink. Deze Overijsselse ondernemer richtte in 2005 samen met een studiegenoot Drukwerkdeal op. Binnen de kortste keren groeide dit bedrijf uit tot een miljoenenbedrijf. Hoe? Dat vertelt hij u graag tijdens het gala. Aansluitend wordt de winnaar van de Verkiezing Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt.

Meer info

11 november – Dag van het Toerisme

‘Steenwijkerland overal aantrekkelijk’

KopTop en Koninklijke Horeca Nederland organiseren op maandag 11 november de Dag van het Toerisme. Als horeca- en/of recreatieondernemer in de gemeente Steenwijkerland mag u deze dag niet missen. Speciale gasten zijn Anouk van Eekelen, directeur Destinatie Development van het NBTC en Eduard Pieter Oud, directeur Alkmaar Marketing a.i. en oud-zakelijk directeur Amsterdam Marketing. Een inspirerende bijeenkomst inclusief diner.

Meer info

12 november – Dag van de Agro

‘Veearts Maaike – een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven’

LTO Noord afdeling Steenwijkerland biedt iedereen de mogelijkheid om de film ‘Veearts Maaike’ te zien in het Kulturhus Giethoorn. Deze film toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

Meer info

13 november – Dag van de Detailhandel

‘De dynamiek van de stad!’

De retailers uit Steenwijkerland trappen af met een hapje eten in De Heren van de Rechter waarna Elizabeth Stoit en Alko Tolner ingaan op het thema: De dynamiek van de stad! Hoe zorgen de authentieke sfeer, evenementen, gezellige terrassen en economische bedrijvigheid voor een hippe, eigentijdse en avontuurlijke invulling?

Meer info

14 november – Backstage Dag

‘Een kijkje achter de schermen’

Meer dan 300 scholieren en 40 werkzoekenden gaan op pad en nemen een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven in Steenwijkerland. Het doel is om hen kennis te laten maken met beroepen en bedrijven in Steenwijkerland zodat zij een goede keuze kunnen maken voor een (vervolg)opleiding en/of (bij)baan.

Meer info

14 november – Regiomeeting

Regiomeeting geannuleerd

In verband met het geringe aantal aanmeldingen is de Regiomeeting ‘Over grenzen heen’ met creatief strateeg Marcel Kampman geannuleerd. U bent van harte welkom bij een van de andere bijeenkomsten tijdens de Week van de Ondernemer.

Meer info

15 november – Ondernemerscafé

‘De gezellige afsluiter van de Week van de Ondernemer’

Mis het niet! Samen sluiten we de Week van de Ondernemer af met een gezellige borrel. Hét moment om andere ondernemers en bestuurders te ontmoeten, de ervaringen van de week te delen en jouw bedrijf ‘in the spotlights’ te zetten. Heel ondernemend Steenwijkerland is welkom!

Meer info

Laatste nieuws

Ruim twintig bedrijven zetten deuren open

november 10th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Ruim twintig bedrijven zetten deuren open

Ruim twintig bedrijven zetten deuren open voor leerlingen en werkzoekenden Donderdag 14 november gaan ruim 300 leerlingen van RSG Tromp Meesters en CSG Eekeringe op pad om een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven in [...]

  • Ondernemer van het Jaar Steenwijkerland

Klaas Pompstra Ondernemer van het Jaar 2019

november 10th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Klaas Pompstra Ondernemer van het Jaar 2019

Klaas Pompstra Ondernemer van het Jaar 2019 van de Gemeente Steenwijkerland  Steenwijker Courant: 8 november 2019  De 56-jarige Klaas Pompstra van Metaalbedrijf J. Pompstra uit Oldemarkt is de Ondernemer van het Jaar 2019 van de [...]

Film ‘Veearts Maaike’ te zien tijdens Week van de Ondernemer

november 6th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Film ‘Veearts Maaike’ te zien tijdens Week van de Ondernemer

Film ‘Veearts Maaike’ te zien tijdens Week van de Ondernemer Van 8 t/m 15 november organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met de verschillende ondernemersorganisaties de Week van de Ondernemer. Een unieke week vol met [...]