Backstage bij … Dag

Vrijdag 16 november 2018 wordt als onderdeel van de Week van de Ondernemer de projectdag ‘Backstage bij…’ georganiseerd.  Meer dan 300 scholieren en 30 werkzoekenden gaan op pad en nemen een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven in Steenwijk en Giethoorn

Backstage bij…
Het doel van ‘Backstage bij…’ is om scholieren en werkzoekenden kennis te laten maken met bedrijven en de beroepen in Steenwijkerland zodat zij een goede keuze kunnen maken voor een (vervolg)opleiding en/of (bij)baan.

Wat en wanneer?

  • Vrijdag 16 november
  • Van 09.00 tot 12.00 uur | 30 werkzoekenden i.s.m. IGSD
  • Van 13.00 tot 15.30 uur | 300 scholieren van CSG Eekeringe en RSG Tromp Meesters

Ondersteuning WaterReijk Academie
Deze projectdag wordt georganiseerd door studenten die verbonden zijn aan de WaterReijk Academie te Steenwijk. De WaterReijk Academie is een samenwerkingsverband tussen Deltion College te Zwolle en NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. In samenwerking met de Business Club Steenwijkerland, Koptop en de gemeente Steenwijkerland werken zij aan het project ‘Backstage bij…’.

Programma Week van de Ondernemer Steenwijkerland

9 november 2018 – Business Gala

De Week van de Ondernemer gaat van start met het Business Gala. Dit jaar een speciale editie, want voor de 20e keer wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt. Niet alleen de winnaar 2018 wordt in het zonnetje. In deze  editie is er speciale aandacht voor alle oud winnaars van de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’. Het wordt dit jaar net iets anders dan anders. Speciale gast deze avond is Sander Schimmelpennick.

12 november 2018 – Dag van het Toerisme

Voor de ondernemers in de horeca- en recreatiebranche staat er op maandag 12 november een inspirerende bijeenkomst gepland. In samenwerking met KopTop en Koninklijke Horeca Nederland wordt een aansprekend programma aangeboden waar ook de cijfers, trends en ontwikkelingen in de branche centraal staan.

13 november 2018 – Dag van de Agro

De Dag van de Agro wordt samen met LTO Noord ingevuld. Voor de agrarische ondernemers in de regio wordt een inspirerend programma aangeboden.

14 november 2018 – Dag van de Detailhandel

Vanaf 18.00 uur zijn de ondernemers in de detailhandel welkom om gezamenlijk af te trappen met een hapje. Daarna volgt een gevarieerd programma in het Vestzaktheater van Rabo Theater de Meenthe.

15 november 2018 – Bedrijven Promotiedag

De Bedrijven Promotiedag wordt nieuw leven in geblazen. Bedrijven en organisaties uit Steenwijkerland presenteren zich op de beursvloer van Rabo Theater De Meenthe. De dag wordt om 12.00 uur geopend met een gratis netwerklunch, waarbij o.a. Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland zal spreken. Om 14.00 uur gaat de beurs van start en kan iedereen tot 22.00 uur een gratis bezoek brengen.