De voorbereidingen voor de tweede editie van het Werkfestival Steenwijkerland zijn in volle gang. De eerste 25 bedrijven hebben zich aangemeld voor het evenement dat wordt gehouden in Rabo Theater De Meenthe.
.

Nieuwe datum: vrijdag 17 november
De organisatie liep echter afgelopen week tegen onvoorziene omstandigheden aan waardoor er moest worden geschoven met de datum. In plaats van donderdag 16 november wordt het Werkfestival verplaatst naar vrijdag 17 november 2023.

FUN – FOOD – WORK
Het Werkfestival Steenwijkerland is een dynamisch evenement waar op een gezellige, energieke en creatieve manier bedrijven in contact kunnen komen met nieuwe medewerkers. Werkzoekenden, mensen die denken aan een nieuwe uitdaging en iedereen die belangstelling heeft of kennis wil maken is welkom. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een compleet festival vol verrassingen. Dit jaar wordt een breder programma georganiseerd dat nog beter past bij de verschillende doelgroepen die een bezoek brengen aan het Werkfestival. Het thema is ‘fun, food, work’.
.
Bedrijven kunnen zich nog aanmelden
Defensie, Zorgroep Oude en Nieuwe Land, DYKA, Kornelis Caps & Closures en Kok Metselwerken uit Oldemarkt zijn allemaal te vinden op het Werkfestival Steenwijkerland. Het is een kleine greep uit de deelnemers. Bedrijven die mee willen doen, kunnen een plek reserveren op de festivalvloer. Inschrijven is nog altijd mogelijk.

.

OPROEP WETHOUDER BRAM HARMSMA
klik hier

Lees hier het artikel in de Steenwijker Courant