Business Gala

Van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de Gemeente Steenwijkerland in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Dit jaar geheel in een nieuw jasje. Groots opgezet en uniek van vorm. Dagelijks worden er diverse evenementen, bijeenkomsten en symposia aangeboden, waaronder het Business Gala, Bedrijven Promotie Dag Steenwijkerland, Open Bedrijven Dag en verschillende nieuwe activiteiten. Kennisdelen, kennismaken, inspiratie, promotie en ontmoeten staan centraal.

Programma Week van de Ondernemer Steenwijkerland

12 november 2018 – Dag van het Toerimse

Voor de ondernemers in de horeca- en recreatiebranche staat er op maandag 12 november een inspirerende bijeenkomst gepland. In samenwerking met KopTop en Koninklijke Horeca Nederland wordt een aansprekend programma aangeboden waar ook de cijfers, trends en ontwikkelingen in de branche centraal staan.

13 november 2018 – Dag van de Agro

De Dag van de Agro wordt samen met LTO Noord ingevuld. Voor de agrarische ondernemers in de regio wordt een inspirerend programma aangeboden.

14 november 2018 – Dag van de Detailhandel

Vanaf 18.00 uur zijn de ondernemers in de detailhandel welkom om gezamenlijk af te trappen met een hapje. Daarna volgt een gevarieerd programma in het Vestzaktheater van Rabo Theater de Meenthe.

15 november 2018 – Bedrijven Promotiedag

De Bedrijven Promotiedag wordt nieuw leven in geblazen. Bedrijven en organisaties uit Steenwijkerland presenteren zich op de beursvloer van Rabo Theater De Meenthe. De dag wordt om 12.00 uur geopend met een gratis netwerklunch, waarbij o.a. Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland zal spreken. Om 14.00 uur gaat de beurs van start en kan iedereen tot 22.00 uur een gratis bezoek brengen.

16 november 2018 – Backstage bij … Dag

Nieuw! De ‘Backstage bij … Dag’. Scholieren van het middelbaar onderwijs bezoeken diverse Steenwijkerlandse bedrijven. De deelnemers willen hen graag interesseren voor toekomstige banen en stellen daarom graag de deuren open. Een overzicht met deelnemende bedrijven aan de ‘Backstage bij … Dag’ volgt binnenkort.