Programma Week van de Ondernemer

12 november – Business Gala

Locatie: Rabo Theater De Meenthe
Tijd: vanaf 20.00 uur

Een verrassende avond met een Mystery Guest als topspreker en een spetterend optreden van drie spectaculaire dames. Ook worden tijdens het Business Gala ‘Ondernemer van het Jaar’ en de winnaar van de ‘Startersprijs’ bekend gemaakt. Het Business Gala is te bezoeken voor leden van de Business Club Steenwijkerland.

Programma en aanmelden

15 november – Dag van het Toerisme

Minisymposium Slimme mobiliteit en Gastvrijheid
Locatie: Rondom station Steenwijk
Tijd: vanaf 14.30 – 20.30 uur

KopTop, Koninklijke Horeca Nederland en de gemeente Steenwijkerland organiseren op maandag 15 november de ‘Dag van het Toerisme’.  Als horeca- of recreatieondernemer in de gemeente Steenwijkerland mag je deze bijeenkomst niet missen. Maak kennis met slimme mobiliteit, de manier om ons gebied op een leuke, duurzame manier bereikbaar te maken. Er zijn fantastische ontwikkelingen waar je als ondernemer van kunt profiteren. Proef en eet mee met de Horeca Academie en laat je bijpraten over de plannen voor station Steenwijk. De centrale poort met allure.

Programma en aanmelden

16 november – Dag van de Agro

Invulling programma volgt z.s.m. 

Meer info volgt

16 november – Netwerkwandeling

Begin de dag goed met een inspirerende ochtendwandeling op de Woldberg
Locatie: Buitengoed Fredeshiem

Op 16 november organiseert ZME-Netwerk weer een netwerkwandeling voor alle ondernemers in de regio Steenwijk. Doe mee en geniet van een heerlijke wandeling en een goed gesprek met een collega ondernemer. Wie je wandelpartner zal zijn wordt vooraf door loting bepaald. Het thema is dit keer: Wat heeft Corona jouw onderneming gebracht?

PROGRAMMA EN AANMELDEN

17 november – Dag van de Detailhandel

De toekomst van de fysieke winkel
Hoe maakt de consument zijn keuze: Online of offline shoppen?

Locatie: De Burght in Vollenhove
Tijd: 20.00 uur

Het voortbestaan van een winkel vraagt om een doordachte aanpak. Retaildeskundige Tom Kikkert is deze avond gastspreker en helpt daarbij. Hij neemt je mee in het keuzeproces van de consument en wat een fysieke winkel daarin betekent. Hoe kies je een sterke identiteit en strategie als retailer en wat kun je van anderen leren? Een interactieve avond met volop ruimte voor eigen vragen en dilemma’s. Welkom!

PROGRAMMA en AANMELDEN

18 november – Startersochtend

Van persoonlijke ontwikkeling naar werkgeluk

Locatie: Bibliotheek Steenwijk
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Kennis Netwerk Steenwijkerland en ZME organiseren de workshop: ‘Werkgeluk’ onder leiding van Karin Kranendonk. Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is belangrijk voor onze ontwikkeling, het biedt structuur, brengt sociale contacten, geeft financiële zekerheid en zingeving. Hoe fijn is het dan als je werk hebt waar je gelukkig van wordt. Werkgeluk draagt bij aan levensgeluk en is daardoor van grote invloed op ons welzijn. Om werkgeluk te ervaren is het belangrijk om je persoonlijk te ontwikkelen op de 5 pijlers van werkgeluk. Ben je nieuwsgierig wat die 5 pijlers zijn en hoe jij je gelukkiger kunt voelen in je werk? Kom dan naar de ochtend en ga ‘van persoonlijke ontwikkeling naar werkgeluk’.

PROGRAMMA EN AANMELDEN

19 november – Ondernemersontbijt

Locatie: Rabo Theater De Meenthe
Tijd: vanaf 7.30 uur

Ondernemers in Steenwijkerland opgelet! Begin deze ochtend met het Ondernemersontbijt. Een inspirerende bijeenkomst met volop mogelijkheden om te netwerken, samen te eten en laat je verrassen door Ronnie Degen (bekend van de Zwarte Cross). De eigenaar van De Feestfabriek ‘Alles komt goed BV’ ziet continu mogelijkheden. Als hij een kans ziet, grijpt hij die. Ook in moeilijke tijden. Met zijn creatieve ideeën brengt hij altijd spektakel. Mis het niet!

Programma en aanmelden

19 november – Backstage bij …

Leerlingen van RSG Tromp Meesters en CSG Eekeringe nemen deze dag een kijkje achter de schermen bij verschillende Steenwijkerlandse bedrijven. Ze gaan BACKSTAGE …!

De volgende bedrijven stellen hun deuren open en doen mee:
Kornelis Caps & Closures, Rabo Theater De Meenthe, Bijzonder Druk, Mc Donalds, WineTable, Basmedia BV, Kringloopwinkel Steenwijk, NoordWestGroep, Brandweer IJsselland, Meenthehof, Bespaarpartner, Joustra Stoelverzorgers, Bretech, Marco van Beek Premium Cars, Vredenburg Installatietechniek, Aquasport Zwembadtechniek, De Laatste Eer Uitvaartverzorging, Jabadoe Kinderopvang, Social Media Hulp, Bergsma Photography, Beutech en Studio Pint (DJ Nelson Petter).

Meer info

Laatste nieuws

STEENWIJKERLAND WERK(T)

oktober 15th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor STEENWIJKERLAND WERK(T)

Week van de Ondernemer dit jaar weer groots opgezet Thema ‘Steenwijkerland WERK(T)  In de week van 12 tot en met 19 november 2021 organiseert de Gemeente Steenwijkerland, in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De [...]

Week van de Ondernemer 2021

oktober 4th, 2021|3 Comments

Van 12 tot en met 19 november 2021 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Dagelijks worden er diverse activiteiten en (online) bijeenkomsten  aangeboden. Kennisdelen, kennismaken, [...]

  • Ondernemer van het Jaar Steenwijkerland

Klaas Pompstra Ondernemer van het Jaar 2019

november 10th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Klaas Pompstra Ondernemer van het Jaar 2019

Klaas Pompstra Ondernemer van het Jaar 2019 van de Gemeente Steenwijkerland  Steenwijker Courant: 8 november 2019  De 56-jarige Klaas Pompstra van Metaalbedrijf J. Pompstra uit Oldemarkt is de Ondernemer van het Jaar 2019 van de [...]