Programma Week van de Ondernemer

8 november 2019 – Business Gala

19.00 uur | Rabo Theater De Meenthe

‘Made in Steenwijkerland’

De Week van de Ondernemer Steenwijkerland gaat van start met het Business Gala. Een topevenement met dit jaar een landelijke topspreker; de 34 jarige Marco Aarnink. Deze Overijsselse ondernemer richtte in 2005 samen met een studiegenoot Drukwerkdeal op. Binnen de kortste keren groeide dit bedrijf uit tot een miljoenenbedrijf. Hoe? Dat vertelt hij u graag tijdens het gala. Aansluitend wordt de winnaar van de Verkiezing Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt.

11 november – Dag van het Toerisme

‘Steenwijkerland overal aantrekkelijk’

KopTop en Koninklijke Horeca Nederland organiseren op maandag 11 november de Dag van het Toerisme. Als horeca- en/of recreatieondernemer in de gemeente Steenwijkerland mag u deze dag niet missen. Speciale gasten zijn Anouk van Eekelen, directeur Destinatie Development van het NBTC en Eduard Pieter Oud, directeur Alkmaar Marketing a.i. en oud-zakelijk directeur Amsterdam Marketing. Een inspirerende bijeenkomst inclusief diner.

12 november – Dag van de Agro

‘Veearts Maaike – een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven’

LTO Noord afdeling Steenwijkerland biedt iedereen de mogelijkheid om de film ‘Veearts Maaike’ te zien in het Kulturhus in Giethoorn. Deze film toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven. 

13 november – Dag van de Detailhandel

Binnenkort volgt het programma.

14 november – Backstage Dag

‘Een kijkje achter de schermen’

Meer dan 300 scholieren en 40 werkzoekenden gaan op pad en nemen een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven in Steenwijkerland. Het doel is om hen kennis te laten maken met beroepen en bedrijven in Steenwijkerland zodat zij een goede keuze kunnen maken voor een (vervolg)opleiding en/of (bij)baan.

14 november – Regiomeeting

‘Over grenzen heen’

Business Club Steenwijkerland en de gemeente Steenwijkerland nodigen u van harte uit voor de Regiomeeting ‘Over grenzen heen’. Creatief strateeg Marcel Kampman geeft deze avond zijn visie op de regio en hoe deze ertoe kan blijven doen in een wereld van grote verandering.

15 november – Ondernemerscafé

Hét moment om uw product of dienst in the spotlights te zetten’

Heel ondernemend Steenwijkerland is welkom tijdens de afsluitende borrel op vrijdag 15 november. Van 17.00 tot 19.00 uur wordt in Café De Steen in Willemsoord het Ondernemerscafé georganiseerd. Tijdens dit gezellige samenzijn wordt iedereen de kans geboden om in een pitch van één minuut zijn of haar product of dienst onder de aandacht te brengen van de aanwezigen.