Programma2018-10-26T19:49:48+00:00

Programma Week van de Ondernemer

9 november 2018 – Business Gala

19.00 uur | Rabo Theater De Meenthe

‘20 jaar onderscheidend ondernemerschap’
Het Business Gala staat in het teken van de 20e verkiezing van de Ondernemer van het jaar. Dit jubileum laat de Business Club Steenwijkerland niet ongemerkt voorbij gaan met een feestelijke jubileumavond met verrassende surprise act. Speciale gast en presentator is Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur Quote.

Meer info

12 november 2018 – Dag van het Toerisme

16.00 uur | diverse locaties in Giethoorn | inclusief diner

’27 miljoen wat gaan we hiermee doen?’
In navolging van de landelijke ‘Toerismetop’ organiseren KopTop en KHN een inspirerende bijeenkomst waarbij deze interessante vraag wordt gesteld door wethouder Bram Harmsma. Jos Klerx, sectorspecialist Horeca & Recreatie van de Rabobank vertelt over de trends en ontwikkelingen in de branche.

Meer info

13 november 2018 – Dag van de Agro

14.00 uur | Excursie ‘Weerribbenschapenzuivel’ | Fam. De Lange in Scheerwolde 
20.00 uur | ‘Hoe verdien je geld in de bodem?’ | De Wielewaal in Scheerwolde 

‘Hoe verdien je geld in de bodem?’
De Dag van de Agro wordt samen met LTO Noord ingevuld. Voor de agrarische ondernemers in de regio wordt een inspirerend programma aangeboden. ’s Middags is er een excursie naar het schapenzuivelbedrijf van de familie De Lange in Scheerwolde en ’s avonds staat het onderwerp: ‘Hoe verdien je geld in de bodem?’ op het programma. Spreker is Pius Floris van Plant Health Cure.

Meer info

14 november 2018 – Dag van de Detailhandel

18.00 uur | Rabo Theater De Meenthe 

Hoe winkelt een Aziatische toerist?
De retailers uit Steenwijkerland trappen af met een heerlijk diner waarna er drie inspirerende en actuele vragen worden behandeld. Want weet u hoe een toerist winkelt? Gabriella Esselbrugge vertelt er alles over. Hoe staat het centrum er eigenlijk voor? Leo Hoksbergen,  specialist in het versterken van winkelgebieden, geeft hierop antwoord. En wat kunnen we leren van onze buren? Een boeiende en interactieve avond.

Meer info

15 november 2018 – Bedrijven Promotiedag

12.00 – 22.00 uur | Rabo Theater De Meenthe

Dé Bedrijven Promotiedag voor Steenwijkerland en omgeving 
Deze inspirerende dag gaat om 12.00 uur van start met de Regiomeeting – Human Capital Agenda, waarbij o.a. Jacco Vonhof (voorzitter van MKB Nederland) en Manon Koldewijn (kartrekker Human Capital Agenda) spreken. Om 14.00 uur opent Jacco Vonhof de beurs en kan iedereen tot 22.00 uur een gratis bezoek brengen. Ondertussen kunt u zich laten inspireren in het ‘Ondernemerstheater’ op de beursvloer. Van 19.00 – 20.00 uur is er een Startersbijeenkomst georganiseerd door ZME, Kennis Netwerk Steenwijkerland en de gemeente.

Meer info

16 november 2018 – Backstage bij … Dag

09.00 – 15.30 | Diverse bedrijven in Steenwijk en Giethoorn 

‘Een kijkje achter de schermen’
Nieuw! De ‘Backstage bij … Dag’. Scholieren en werkzoekenden nemen een kijkje bij diverse Steenwijkerlandse bedrijven. De ondernemers willen hen graag interesseren voor (toekomstige) banen en zetten daarom de deuren open. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door Business Club Steenwijkerland, KopTop en Intergemeentelijke Sociale Dienst Steenwijkerland-Westerveld.

Meer info