Programma Week van de Ondernemer

8 november 2019 – Business Gala

19.00 uur | Rabo Theater De Meenthe

‘Made in Steenwijkerland’

De Week van de Ondernemer Steenwijkerland gaat van start met het Business Gala. Een topevenement met dit jaar een landelijke topspreker; de 34 jarige Marco Aarnink. Deze Overijsselse ondernemer richtte in 2005 samen met een studiegenoot Drukwerkdeal op. Binnen de kortste keren groeide dit bedrijf uit tot een miljoenenbedrijf. Hoe? Dat vertelt hij u graag tijdens het gala. Aansluitend wordt de winnaar van de Verkiezing Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt.

Meer info

11 november – Dag van het Toerisme

‘Steenwijkerland overal aantrekkelijk’

KopTop en Koninklijke Horeca Nederland organiseren op maandag 11 november de Dag van het Toerisme. Als horeca- en/of recreatieondernemer in de gemeente Steenwijkerland mag u deze dag niet missen. Speciale gasten zijn Anouk van Eekelen, directeur Destinatie Development van het NBTC en Eduard Pieter Oud, directeur Alkmaar Marketing a.i. en oud-zakelijk directeur Amsterdam Marketing. Een inspirerende bijeenkomst inclusief diner.

Meer info

12 november – Dag van de Agro

‘Veearts Maaike – een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven’

LTO Noord afdeling Steenwijkerland biedt iedereen de mogelijkheid om de film ‘Veearts Maaike’ te zien in het Kulturhus in Giethoorn. Deze film toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven. 

Meer info

13 november – Dag van de Detailhandel

‘De dynamiek van de stad!’

De retailers uit Steenwijkerland trappen af met een hapje eten in De Heren van de Rechter waarna Elizabeth Stoit en Alko Tolner ingaan op het thema: De dynamiek van de stad! Hoe zorgen de authentieke sfeer, evenementen, gezellige terrassen en economische bedrijvigheid voor een hippe, eigentijdse en avontuurlijke invulling?

Meer info

14 november – Backstage Dag

‘Een kijkje achter de schermen’

Meer dan 300 scholieren en 40 werkzoekenden gaan op pad en nemen een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven in Steenwijkerland. Het doel is om hen kennis te laten maken met beroepen en bedrijven in Steenwijkerland zodat zij een goede keuze kunnen maken voor een (vervolg)opleiding en/of (bij)baan.

Meer info

14 november – Regiomeeting

Regiomeeting geannuleerd

In verband met het geringe aantal aanmeldingen is de Regiomeeting ‘Over grenzen heen’ met creatief strateeg Marcel Kampman geannuleerd. U bent van harte welkom bij een van de andere bijeenkomsten tijdens de Week van de Ondernemer.

Meer info

15 november – Ondernemerscafé

‘De gezellige afsluiter van de Week van de Ondernemer’

Mis het niet! Samen sluiten we de Week van de Ondernemer af met een gezellige borrel. Hét moment om andere ondernemers en bestuurders te ontmoeten, de ervaringen van de week te delen en jouw bedrijf ‘in the spotlights’ te zetten. Heel ondernemend Steenwijkerland is welkom!

Meer info