De Dag van de Agro

‘Hoe verdien je geld in de bodem?’

De Dag van de Agro wordt samen met LTO Noord ingevuld. Voor de agrarische ondernemers in de regio wordt een inspirerend programma aangeboden. ’s Middags is er een excursie naar het schapenzuivelbedrijf van de familie De Lange in Scheerwolde en ’s avonds staat het onderwerp: ‘Hoe verdien je geld in de bodem?’ op het programma. Spreker is Pius Floris van Plant Health Cure.

Middagprogramma:
U bent van 14.00 – 15.30 uur van harte welkom op de schapenmelkerij ‘Weerribbenschapenzuivel’ van de familie De Lange uit Scheerwolde. De familie De Lange geeft deze middag een rondleiding over hun bedrijf en geeft daarnaast uitleg hoe zij hun eigen producten vermarkten. Adres: Steenwijkerdiep Noord 11c te Scheerwolde

Avondprogramma:
20.00 uur | De Wielewaal in Scheerwolde | Scheerwolderweg 28

In de agrarische sector wordt een zo laag mogelijke CO2 footprint steeds belangrijker gevonden. Vanuit leveranciers en afnemers worden wij, agrarisch ondernemers, gevraagd om een zo klein mogelijke bijdrage te leveren in de CO2 footprint. Pius Floris van Plant Health Cure zal ons meenemen in de wereld van de bodem, hij weet als geen ander wat bodemleven doet en hoe je de bodem en planten gezond kunt maken door het bodemleven in te schakelen. Hij is er van overtuigd dat boeren geld gaan verdienen door het vastleggen van CO2 in de bodem, met gezondere gewassen. Hoe? Dat vertelt hij u graag! Na afloop is er natuurlijk voldoende ruimte voor een gezellige borrel.

Voor wie is deze bijeenkomst?
Alle agrarische ondernemers in Steenwijkerland en iedereen die hiermee verbonden is. U bent van harte welkom! 

Aanmelden
Om er voor te zorgen dat zowel ‘Weerribbenschapenzuivel’ als ‘De Wielewaal’ weten hoeveel personen worden verwacht, verzoeken wij u om u aan te melden. Klik hier.