Vanaf 5 oktober kunnen bedrijven en organisaties zich aanmelden om deel te nemen aan het Werkfestival Steenwijkerland. Binnen no-time heeft de Kok Groep uit Oldemarkt zich aangemeld. En als er één schaap over de dam is volgen er al spoedig meer. Doet jouw bedrijf of organisatie ook mee?

Werkfestival Steenwijkerland
Het Werkfestival Steenwijkerland is een dynamisch evenement waar op een gezellige, energieke en creatieve manier bedrijven in contact komen met nieuwe medewerkers. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een compleet festival vol verrassingen. Voor bedrijven is deelname aan het Werkfestival Steenwijkerland een uitgelezen kans om zich te presenteren. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten vinden, lekker eten, genieten van entertainment, een nieuwe profielfoto laten maken of hun CV laten checken.

Nieuw festival vol verrassingen
En dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Rabo Theater De Meenthe is van 14.00 tot 21.00 uur op een bijzondere manier ingericht. Iedereen gaat door een doolhof en komt op verschillende pleinen waar het mogelijk is om een nieuwe (werk)toekomst te vinden. Onderzoek leert dat 80% van de werkenden een switch zou willen maken naar een andere baan. Hier zijn vaak hele goede redenen voor. Denk aan niet meer in de file staan, maar quality-time voor het gezin, minder verantwoordelijkheid willen of juist aan het plafond zitten en wel door willen groeien. Niet iedereen heeft zin, gunt zichzelf tijd of is bereid om stappen te zetten. Een bezoekje aan het Werkfestival kan meteen resultaat opleveren.

Scholieren hebben primeur
Meer dan 340 vierdeklassers van RSG Tromp Meester en SG Eekeringe bijten het spits af en hebben de primeur. Zij gaan om 13.00 uur met z’n allen door het doolhof en het festivalterrein betreden. Daarna kan iedereen vanaf 14.00 uur, geheel gratis, een kijkje komen nemen en het evenement beleven. Sterker nog iedereen die nieuwsgierig is en komt, krijgt een ‘muntje toe’. Wat dit inhoudt is nog een verrassing maar komende weken wordt het tipje van de sluier verder opgelicht.

Vanaf nu kunnen bedrijven zich aanmelden
Bedrijven kunnen zich HIER aanmelden en meer informatie vinden. Woensdagavond 25 oktober is er voor deelnemende bedrijven en organisaties die overwegen mee te doen een speciale voorbereidende bijeenkomst.