Werk is een HOT item! Veel bedrijven kampen met personeelstekorten en hebben vacatures. Ook in Steenwijkerland. Met z’n allen gaan we strijd aan en op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarom organiseert de projectgroep Week van de Ondernemer Steenwijkerland, in samenwerking met de gemeente, het Werkfestival Steenwijkerland. Een uniek concept in een unieke vorm. Want werken in Steenwijkerland is leuk!

FUN – FOOD – FIND
Het Werkfestival Steenwijkerland (17 november van 13.00 – 21.00 uur) is een dynamisch evenement waar op een leuke, energieke en creatieve manier bedrijven in contact komen met nieuwe medewerkers. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een Werkfestival met de ondertitel FUN – FOOD – FIND. Een evenement vol verrassingen. Voor bezoekers moet het festival ook direct iets opleveren. Denk aan gezelligheid, entertainment, lekker eten, maar ook een CV-check, het maken van een nieuwe profielfoto of de mogelijkheid om ‘omgekeerd’ te solliciteren.

Doe mee en claim een plek in het doolhof
Rabo Theater De Meenthe is op een wel heel bijzondere manier ingericht. Iedereen gaat door een doolhof en komt op verschillende pleinen. Bezoekers worden onderweg verrast en komen in contact met bedrijven die een plek hebben geclaimd. Als ondernemer heb je de kans om in korte tijd veel mensen te spreken.

Welke bezoekers kun je verwachten?
Iedereen die zich geprikkeld voelt om een bezoek te brengen aan het Werkfestival Steenwijkerland. Verschillende doelgroepen worden op diverse manieren benaderd (via een marketingcampagne, online en offline of zelfs één op één). Een breed publiek van starters, doorstromers, werkzoekende jongeren, ouderen, werkzoekenden participatiewet, statushouders, inwoners opvanglocaties, deelnemers programma NEXT (hoogopgeleid) en de 4e klassers van RSG Tromp Meesters en SG Eekeringe.

Meld je aan en wees creatief!
Kortom een uitgelezen kans om je te presenteren. We bevelen deelname dan ook van harte bij je aan. Wees creatief en zorg dat de bezoekers je écht willen spreken, maak ze nieuwsgierig en probeer ze te verleiden. Op dinsdagavond 25 oktober is er een voorbereidende kick-off voor deelnemende bedrijven. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je hiervoor een uitnodiging. Twijfel je? Neem dan even contact op met de organisatie.

Er is op het Werkfestival Steenwijkerland plaats voor 60 bedrijven, verdeeld over verschillende pleinen. Schrijf je daarom snel in en geef je voorkeur voor plein aan via: www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Hier vind je ook meer info en contactgegevens.