Dinerbijeenkomst ‘Maken met meer waarde’

Businesskansen van Circulair Produceren

Waar: De Meenthe Steenwijk – Kornelis Caps & Closures
Wanneer: 17 november van 16:45 tot 20:00/21:00 uur
Voor: Ondernemers en directeuren MKB-bedrijven in de maakindustrie in de Kop van Overijssel
Aanmelden: via deze link

Grondstoffen en materiaal schaarste? Problemen met levertijden in de (lange) supply chain? Veel productiebedrijven kampen met deze uitdagingen en tegelijkertijd bieden zij kansen voor innovatie. Het vinden van de kansen voor jouw eigen business staat tijdens deze dinerbijeenkomst centraal. We gaan in gesprek over de vragen: wat kan anders omgaan met materialen en verdienmodellen voor jouw bedrijf betekenen, hoe maak je circulair ondernemen onderdeel van je bedrijfsstrategie en hoe werk je samen in de keten met andere partners?

CREËER WAARDE
Circulair ondernemen is toekomstbestendig ondernemen. Door verspilling tegen te gaan en efficiënter om te gaan met materialen, energie en arbeid is het mogelijk producten te kunnen blijven maken en kostenbesparing te realiseren. Wie zich richt op gebruik in plaats van verbruik en op het behouden en toevoegen van waarde in plaats van verkopen, herkent nieuwe uitdagingen en businesskansen. De transitie naar een duurzame toekomst vraagt om visie en leiderschap en wij willen je helpen de eerste stappen te zetten.

WAAROM DEELNEMEN?
Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de kansen die circulair ondernemen jou biedt. Je krijgt handvatten en tools aangereikt die in de regio beschikbaar zijn om je verder te helpen. Je leert van best practices van collega’s en deelt uitdagingen en barrières met elkaar.