Succesvol Werkfestival Steenwijkerland krijgt vervolg

Tweede editie is op donderdag 16 november 2023

Met zeker 40 ingevulde banen en ruim 100 gesprekken was het eerste Werkfestival Steenwijkerland 2022 meteen een groot succes. Ruim 900 bezoekers waanden zich door het banendoolhof, konden hun CV laten checken en zelfs een foto voor op het CV laten maken. Het laagdrempelige evenement voorziet in een grote behoefte en het vervolg op donderdag 16 november 2023 kan dan ook niet uitblijven.

Inschrijving gestart
Vanaf deze week kunnen bedrijven zich inschrijven en de eerste bedrijven hebben zich al aangemeld waaronder Defensie, Zorgroep Oude en Nieuwe Land en Kok Metselwerken uit Oldemarkt. Er is maximaal plek voor 60 bedrijven die in contact willen komen met nieuw werknemers. Veel bedrijven kampen met personeelstekorten en hebben vacatures. Ook in Steenwijkerland. De verwachting is dan ook dat dit aantal snel gehaald gaat worden.

FUN – FOOD – WORK!
Het Werkfestival Steenwijkerland is een dynamisch evenement waar op een gezellige, energieke en creatieve manier bedrijven in contact komen met nieuwe medewerkers. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een compleet festival vol verrassingen. Dit jaar wordt een breder programma georganiseerd dat nog beter past bij de verschillende doelgroepen die een bezoek brengen aan het Werkfestival.

Kans om nieuwe contacten te leggen
Voor bedrijven is deelname aan het Werkfestival Steenwijkerland een uitgelezen kans om zich te presenteren en in contact te komen met potentiële, nieuwe medewerkers. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten vinden. Aanmelden kan via www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.

Het Werkfestival Steenwijkerland is onderdeel van de Week van de Ondernemer.