Week van de Ondernemer dit jaar weer groots opgezet
Thema ‘Steenwijkerland WERK(T) 

In de week van 12 tot en met 19 november 2021 organiseert de Gemeente Steenwijkerland, in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen ‘De Week van de Ondernemer’. Groots opgezet en uniek van vorm. Thema is ‘Steenwijkerland WERK(T)’. In vrijwel alle sectoren staat dit onderwerp hoog op het prioriteitenlijstje. De ondernemers zoeken met elkaar naar oplossingen en alternatieven en zijn voortdurend in actie.

Dagelijks worden er diverse activiteiten, bijeenkomsten en symposia georganiseerd waaronder het Business Gala, Startersochtend en de Backstage Dag. De verschillende sectoren hebben elk een eigen themadag. Nieuw dit jaar is het Ondernemersontbijt op vrijdagochtend. Tijdens deze gezamenlijk bijeenkomst inspireert Ronnie Degen, bekend van de Zwarte Cross en eigenaar van de Alles komt goed BV de ondernemers. Kennisdelen, kennismaken, inspiratie en ontmoeten staan de hele week centraal.

‘De Week van de Ondernemer’ gaat op vrijdagavond 12 november van start met het Business Gala. Tijdens dit evenement worden de Ondernemer van het Jaar en de Startersprijs uitgereikt. De ondernemers in de horeca- en recreatiebranche komen op maandag 15 november bijeen. De Dag van de Agro staat op de dinsdag gepland en de ondernemers in de retail branche hebben tijdens de Dag van de Detailhandel op woensdag een aansprekend programma met retail-deskundige Tom Kikkert.

Op donderdagochtend 18 november wordt door ZME-netwerk en Kennis Netwerk Steenwijkerland een startersochtend gehouden en vrijdag gaan bijna 250 leerlingen van CSG Eekeringe en RSG Tromp Meesters op pad om een kijkje te nemen bij 20 bedrijven in Steenwijkerland. De deelnemende ondernemers willen hen interesseren voor toekomstige banen en stellen daarom graag de deuren open. Kortom een gevarieerde week waarin ondernemend Steenwijkerland zich van haar beste kant laat zien. Steenwijkerland werk(t)!

Meer en actuele informatie over de verschillende activiteiten en bijeenkomsten en het aanmelden daarvoor is te vinden op www.wvdo-steenwijkerland.nl.