Laat u inspireren

Er is een uitgebreid extra programma met workshops, seminars en vooraanstaande sprekers. U bent van harte welkom om deze inspiratiesessies gratis bij te wonen.

Vrijdag 24 maart – 18.30 uur

Lezing ‘De wereld van Bitsing’

Frans de Groot is de nummer één bestseller auteur en de grondlegger van de Bitsing methode. Kort gezegd: Bitsing betekent probleemloos doelen bereiken met een vooraf voorspeld resultaat en rendement. Klik hier voor meer informatie.

Vrijdag 24 maart – 16.30 uur
Zaterdag 25 maart – 13:00 uur

Seminar ‘Hoe haal je zakelijk rendement uit social media?’

Eigenaar van Social Media Hulp, Allan Drent neemt u tijdens de Netwerkbeurs Steenwijkerland mee in de wereld van social media. Tijdens een tweetal seminars licht hij toe hoe u zakelijk succesvol kunt zijn op sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Klik hier voor meer informatie.

vrijdag 24 maart – 19.30 uur

Inspiratiesessie ‘Succesvol ondernemen’ door Jeroen Kolhoff

Jeroen Kolhoff, mede-eigenaar van Bikkel Groep, geeft een inspiratiesessie ‘Succesvol ondernemen’.  Afgelopen jaren heeft Kolhoff samen met zijn compagnon mooie successen behaald. In Letland, maar ook recent bij de aankoop van het Attractiepark Duinen Zathe en het concept Verkeerspark Assen. Onder het motto: ‘Op zoek naar avontuur, bereik je de mooiste dingen’, deelt hij graag zijn ervaringen. Klik hier voor meer informatie.

vrijdag 24 maart – 15.30 uur
zaterdag 25 maart – 14.00 uur

Inspiratiesessie ‘Hoe haal je meer uit je website?’

Je hebt websites, en je hebt websites. Geeft jouw website je organisatie iets terug? Een website is namelijk meer dan een visitekaartje. Online strateeg Tjitte Hogeterp van reclamebureau Custom Media komt naar de Netwerkbeurs Steenwijkerland en neemt je mee in dit landschap rondom je website en laat je zien hoe jij dit zou kunnen inrichten.  Klik hier voor meer informatie.

zaterdag 25 maart – 11.00 uur

Workshop ‘Wat als cijfers konden spreken’

Wel of niet investeren? Wel of geen (extra) personeel aannemen? Wel of niet op de Netwerkbeurs Steenwijkerland staan? Wat zou het fijn zijn als je zekerder bent van je besluiten! Rina de Jaeger van Custom Administraties is een van de standhouders op de Netwerkbeurs Steenwijkerland en staat te popelen jou mee te nemen in het oerwoud van de cijfers.   Klik hier voor meer informatie.

zaterdag 25 maart – 12.00 uur

Workshop ‘Goed zaken doen!’

Als maatschappelijk betrokken bedrijf wilt u uw steentje bijdragen aan de maatschappij. Maar wat past bij uw bedrijf? Hoe maakt u de juiste keuzes zodat u echt het verschil maakt in de samenleving én voor uw bedrijf en personeel? Willie Oldengarm van Timpaan Welzijn Steenwijkerland geeft tijdens deze praktische workshop, aan de hand van verschillende voorbeelden, nuttige en handige tips om maatschappelijk betrokken te ondernemen.  Klik hier voor meer informatie.